CrossFit 681

  • 93 преглед(а)

За CrossFit 681

CrossFit 681 има за цел да предлага професионални тренировъчни услуги и условия, посредством изключителни, перфектно организирани и ефективни класове, същевременно предлагайки чиста и добре подредена спортна зала и отлично оборудване.


CrossFit 681 е общество от хора, в което те приемаме такъв какъвто си, след което те предизвикваме да станеш по-добър. Нашата цел е да създадем приветлива обстановка за всеки, без значение произход, убеждения или физическа подготовка. Работейки за тази всеобхватна атмосфера ние имаме възможността да култивираме едно динамично и разнообразно общество.


CrossFit 681 се гордее, че предлага ефективно програмиране и тренировъчни практики, създадени с най-доброто от нашето знание и опит, водещи до продължителен и реално измерим прогрес за всички наши членове. Ако нашите членове не се подобряват, то ние не си вършим добре работата.

CrossFit 681 поддържа идеята за култивиране на “мислене за растеж”. Това отразява нашето схващане, че винаги има на къде да се развиваме, както лично така и професионално. Цел на нашия екип е да не спира да подобрява разбиранията си за движението и тренировъчните практики, което да ни направи едни по-добри треньори. Следвайки този път ние вярваме, че всичко свързано с нас също ще расте. От качеството на класовете и услугите ни, до най-важното, преживяното от нашите членове.

Галерия

0  Ревю(та)

Остави своето ревю

Please Login To add Review
Въпроси

Получи отговори на своите въпроси

Задай въпрос

Въпроси

Все още няма зададени въпроси.